20 rokov našich rodinných pobytov

to je cesta, ktorou naše rodinné spoločenstvo doteraz prešlo. Pred dvomi desiatkami rokov začínali túto púť dva mladé manželské páry s malými deťmi. Dnes je v širokom okruhu komunity RoS cca 40 mladých párov s malými deťmi. Celá myšlienka začať organizovať Letné rodinné tábory sa zrodila vtedy, keď sme začali vnímať, že je čas transformovať prácu s deťmi a mládežou do “rodinnej fázy”.

Sme predsa Božia rodina

do ktorej patrí každý, kto tam vo svojom čase našiel svoje miesto. Nebolo to teda primárne iba stretávanie rodín – bola to túžba skutočne byť Božou rodinou. Za tých 20 rokov sa toho udialo veľmi veľa. To najpodstatnejšie je, že dozrelo ovocie starostlivosti, sprevádzania a služby ľuďom – až do úplnej dospelosti. Z detí sa stali mladí ľudia, z teenagerov dospelí, zodpovední a samostatného života schopní ľudia. Založili si svoje vlastné rodiny a stoja pred výzvou – ako ísť spolu ďalej…?

Ako zadefinovať cirkev?

v dnešnom slobodnom svete obrovských možností, v osobnom živote, ktorý je presýtený mnohými materiálnymi dobrotami, tak, aby som nezanedbával rodinný život, svoj kariérny a profesionálny rast? Áno, to sú otázky pre ďalšiu generáciu. Veríme, že sa nestratí a nechá sa viesť samotným Kristom, ktorý je tou jedinou CESTOU. Jedine ON je garantom zachovanie Pravdivej IDENTITY a zárukou dosiahnutia CIEĽA!

LRP-banner2017-foto

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *